Voor en na

L1013307

L1013265L1013326L1013329

 

Mollie, alweer vijf-en-halve maand oud, heeft vorige week haar eerste trimbeurt gehad. Haar pluizige en donzige puppyvacht is eraf. Jammer, de puppyharen zijn zo vertederend, de zwarte plukjes op haar hoofd stonden haar zo leuk. Ze is na deze metamorfose ineens een echte Airedale Terriër geworden, in mini-uitvoering dan weliswaar. Ze doet ons nu meer aan Joris denken, onze vorige Airedale.

Het was een enerverende dag; ’s morgens puppycursus en daarna voor het eerst terug bij de fokker. Netjes stil liggen en staan op de trimtafel, dan al dat gepluk aan je vacht … Na de trimbeurt heeft ze haar moeder en tante gezien, allebei in huis bij de fokker. In het begin vond ze het wat spannend, daarna was het dolle pret. Vooral met haar tante, haar moeder had niet zoveel zin in dat drukke puppygespring om haar heen.

Moe van alle indrukken en avonturen, ging ze op de terugweg naar huis gelijk ‘knock-out’ in de auto. Om de rest van de dag verder te slapen en bij te komen van dit pluk- en speelavontuur.

 

3 reacties

 1. Nancy
  ·

  Ach wat wordt ze groot. Konden die schattige plukje op haar bolletje niet blijven. Zo lief eigenwijze blik had ze daardoor. Kan me voorstellen dat je het even mist. Naïeve gaat er zo van af hè. Maar ze ziet er mooi uit . Echt een jonge dame.
  Liefs Nancy


 2. ·

  Wat een verschil en wat is ze ontzettend leuk…!

 3. Kutera
  ·

  Om op te vr……… die lieve mooie Mollie!
  En weer zo mooi ge-en beschreven door haar bazin.

Reacties zijn gesloten.